Ιδού το νέο Suzuki Jimny

Εικόνες που δείχνουν το Suzuki Jimny 4ης γενιάς, μέσα από το εργοστάσιο το οποίο κατασκευάζεται ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να αργούν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Μπορεί οι εικόνες να είναι χαμηλής ανάλυσης, ωστόσο δείχνουν ότι το επερχόμενο μοντέλο θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο σχεδιαστικά και δεν θα αλλάξει πολλά από την κλασική του εμφάνιση. Ο πρόβολος του για παράδειγμα θα εξακολουθήσει να χαρακτηρίζεται από την οριζόντια λεπτή γρίλια του αλλά τα φωτιστικά σώματα θα πάρουν τώρα στρογγυλό σχήμα σε σχέση με τα τετραγωνισμένα του παρελθόντος.

Τα μηχανικά σύνολα που θα του δίνουν ισχύ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με τον 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 110 ίππων που έκανε ντεμπούτο με το Baleno και μια σειρά άλλων υπερτροφοδοτούμενων μοτέρ βενζίνης Bοοsterjet.

Τέλος όσον αφορά το εσωτερικό του, μπορεί να μην υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ωστόσο μέσα από μια φωτογραφία που ήρθε στο φως πριν από λίγο διάστημα, το Jimny αναμένεται να έχει μεγάλη οθόνη αφής infotainment και τιμόνι νέας σχεδίασης.

Το 4ης γενιάς Jimny, σύμφωνα με το autotriti.gr, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο φέτος με το εμπορικό του λανσάρισμα να πραγματοποιείται κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.