Μια νέα εποχή ξεκινά για την Volvo

Μια νέα εποχή για την ασφάλεια και για την Volvo θα ανακοινώσει ο CEO της Volvo Cars Jim Rowan στις 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Αργότερα, μέσα στο έτος, θα αποκαλύψει τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV μας. Γεννημένο ηλεκτρικό και με λογισμικό που καθορίζει το χαρακτήρα του, το νέο SUV είναι μια επίδειξη του μέλλοντός μας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την ασφάλεια και την εταιρεία.

Για σχεδόν 100 χρόνια, σκοπός της εταιρίας είναι να καινοτομεί και να θέτει νέα πρότυπα ώστε να σώζονται περισσότερες ζωές. Με το πιο πρόσφατο νέο μοντέλο, η Volvo συνεχίζει αυτή την κληρονομιά εισάγοντας νέες τεχνολογίες που θα μας βοηθήσουν να πλησιάσει κι άλλο το όραμά της: ότι κανείς δεν πρέπει να τραυματιστεί σοβαρά ή να σκοτωθεί σε ένα νέο αυτοκίνητο Volvo.

Προτού αποκαλυφθεί το αυτοκίνητο, αργότερα μέσα στο τρέχον έτος, ο Jim Rowan θα παρουσιάσει το όραμά μας για το μέλλον της ασφάλειας και για τη Volvo Cars, δίνοντας και μία πρώτη γεύση κάποιων από τις νέες τεχνολογίες που θα αποτελούν βασικό εξοπλισμό του νέου μας αμιγώς ηλεκτρικού SUV. Συμπεριλαμβάνονται καινοτόμες λειτουργίες που σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν την ασφάλεια, αλλά και την ασφάλεια όσων βρίσκονται γύρω του.

Η ομιλία «Safety in Mind» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κανάλι της VolvoCars στο YouTube.