Πόσο κοστίζει η Honda Transalp στην Ελλάδα;

Γνωρίζαμε ήδη τα περισσότερα πράγματα για το νέο Transalp της Honda, ακόμα και ότι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Απριλίου, ωστόσο έμενε μόνο να μάθουμε την τιμή του. Πλέον γνωρίζουμε και την τιμή του νέου μοντέλου η οποία είναι στις 11.500 ευρώ. Η μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, ενώ θα υπάρχει και έκδοση SP με τα επετειακά χρώματα της Transalp στην τιμή των 11.750 ευρώ.

Το νέο Honda Transalp είναι εξοπλισμένο με τον καινούριο δικύλινδρο κινητήρα των 755 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 90,8 ίππους και 75 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως ρυθμιζόμενο σε πέντε στάδια traction control, τέσσερις επιλογές οδήγησης (Sport, Standard, Rain, Gravel και User), ρυθμιζόμενο σύστημα φρένου του κινητήρα και τέσσερις επιλογές απόκρισης στο γκάζι. Στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε και σύστημα quickshifter.

Το πλαίσιο είναι καινούριο, ατσάλινο τύπου διαμάντι και συνεργάζεται με αναρτήσεις της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός (διαδρομή 200 χιλ.) και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 208 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 16,9 λίτρα με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα φωνητικών εντολών και συνδεσιμότητα, LED φωτιστικά σώματα με σύστημα ειδοποίησης εκτάκτου ανάγκης ESS, USB θύρα φόρτισης και επιλογή χαμηλότερης σέλας (από 850 χιλ. στα 820 χιλ.).