Omoda: Test drive από 3.000 αντιπροσώπους και δημοσιογράφους

Η OMODA & JAECOO φιλοξένησε μια εντυπωσιακή δοκιμαστική εκδήλωση στο Wuhu της Κίνας, με δύο κορυφαία μοντέλα: το OMODA E5, ένα έξυπνο πλήρως ηλεκτρικό SUV και το κομψό crossover SUV OMODA C5.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης πάνω από 3.000 αντιπρόσωποι και δημοσιογράφοι οδήγησαν τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας OMODA, τα OMODA E5 και OMODA C5. Τα οχήματα επαίνεσαν για την ανώτερη απόδοσή τους και τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή περιελάμβανε επιτάχυνση σε ευθεία γραμμή, έλεγχο στις στροφές, μια σειρά από προκλητικές συνθήκες εντός και εκτός δρόμου.

Το OMODA E5 παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Εξοπλισμένο με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 61 kWh, το μοντέλο πέτυχε μέγιστη αυτονομία 430 χιλιομέτρων υπό συνθήκες WLTP, θέτοντας ένα σημείο αναφοράς για την κατηγορία του.

Επιπλέον, το OMODA E5 διέθετε την ταχύτερη απόδοση φόρτισης στην κατηγορία του, φτάνοντας σε επίπεδο ταχείας φόρτισης από 30% σε 80% σε μόλις 28 λεπτά. Οι παρευρισκόμενοι σημείωσαν ότι «η αυτονομία του OMODA E5 ανταποκρίνεται επαρκώς στις καθημερινές μετακινήσεις και στις μέτριες απαιτήσεις για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ενώ η ικανότητα αποτελεσματικής φόρτισής του μετριάζει τις ανησυχίες σχετικά με το άγχος της αυτονομίας».

Όσον αφορά τις επιδόσεις ισχύος, το OMODA E5 διέπρεψε με το αποδοτικό σύστημα ηλεκτρικής κίνησης. Αυτή η ρύθμιση παρέχει απόδοση εξόδου έως και 94% και μέγιστη ισχύ 150 kW, εξασφαλίζοντας ισχυρή ισχύ και ομαλή εμπειρία επιτάχυνσης. Επιπλέον, το OMODA E5 διαθέτει εξαιρετικά χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,281, ενισχύοντας περαιτέρω την οδηγική απόδοση και τη σταθερότητά του.

Μετά από ολοκληρωμένες δοκιμές κατά τη διάρκεια του event test drive, το OMODA E5 παρουσίασε την κορυφαία ισχύ του στην κατηγορία του ως αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, τονίζοντας την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το αποδοτικό σύστημα ηλεκτρικής κίνησης και την εξαιρετική απόδοση ισχύος. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στο όχημα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης και των μεγάλων αποστάσεων, παρέχοντας παράλληλα στους οδηγούς απαράμιλλη άνεση μέσω των αποτελεσματικών δυνατοτήτων φόρτισης.

OMODA E5: Ήρεμη άνεση και τεχνολογική απόλαυση οδήγησης

Μόλις μπείτε στο OMODA E5, αντιλαμβάνεστε αμέσως την εξαιρετική ησυχία της καμπίνας. Η χρήση ηχομονωτικού γυαλιού διπλής στρώσης δημιουργεί ηχητικό φράγμα για οδηγούς και επιβάτες, ενώ η προηγμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου NVH διατηρεί κορυφαία επίπεδα θορύβου ανέμου ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες 120 km/h. Με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κλειστά, ο έξω κόσμος μένει πίσω, μετατρέποντας το εσωτερικό σε ένα ήσυχο και άνετο ιδιωτικό καταφύγιο.

Η έξυπνη σχεδίαση πιλοτηρίου του OMODA E5 διαθέτει καμπύλη διπλή οθόνη 2K υψηλής ευκρίνειας 24,6 ιντσών σε σχήμα C, με το μεγαλύτερο μέγεθος στην κατηγορία του και ανάλυση έως και 1920×720 pixel. Αυτή η οθόνη συνοδεύεται από μια τρισδιάστατη εξαιρετικά καθαρή διεπαφή που εμπλουτίζει και απλοποιεί την παρουσίαση πληροφοριών, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια οδήγησης. Η ηλεκτρονική σχεδίαση αλλαγής ταχυτήτων του E5 βελτιστοποιεί την κεντρική κονσόλα, συμβάλλοντας στην αισθητική της γοητεία. Επιπλέον, ο ασύρματος πίνακας φόρτισης κινητού τηλεφώνου 50W στην μπροστινή περιοχή σε σχήμα Τ προσφέρει στους οδηγούς και τους επιβάτες άνετες και αποτελεσματικές επιλογές φόρτισης. Η ενσωματωμένη λειτουργία ψύξης αέρα διατηρεί το τηλέφωνο δροσερό σε όλη τη διαδικασία φόρτισης.

Το εσωτερικό του OMODA E5 διαθέτει ατμοσφαιρικό φωτισμό 256 χρωμάτων, διζωνικό αυτόματο έλεγχο κλιματισμού και αεριζόμενα καθίσματα, δημιουργώντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες δοκιμής. Επιπλέον, το OMODA E5 προσφέρει εξειδικευμένες λειτουργίες όπως καλωσόρισμα και κατοικίδιο, προσαρμοσμένες σε εννέα διαφορετικά σενάρια, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες διαφορετικών χρηστών σε διάφορες ρυθμίσεις. Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης που ήταν παρόντες επαίνεσαν τη λειτουργία εναλλαγής λειτουργίας οδήγησης του OMODA E5 για την ευκολία χρήσης και τη συμβολή σε μια χαλαρή και απολαυστική συνολική εμπειρία οδήγησης.

Εκτός από την προσωπική εμπειρία της οδηγικής απήχησης των μοντέλων OMODA, οι επισκέπτες προσκλήθηκαν σε μια εις βάθος περιήγηση στη βάση OMODA Wuhu.

Η OMODA υποστηρίζει ότι η στενή συνεργασία και οι σε βάθος συζητήσεις με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και συνεργάτες αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων test drive διευκλύνει τη βαθύτερη κατανόηση των αναγκών της αγοράς, επιτρέποντας την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.