Omoda & Jaecoo: Εκρηκτική αύξηση 54% στις πωλήσεις

Η OMODA & JAECOO δημοσίευσε την τελευταία έκθεση σχετικά με τον όγκο πωλήσεων οι οποίες ανήλθαν σε 22.120 μονάδες τον Ιούνιο διατηρώμντας την ανάπτυξη που καταγράφει η μάρκα για 6 συνεχόμενους μήνες.

Το high-end off-road μοντέλο JAECOO J7 παρουσίασε ισχυρή αύξηση των πωλήσεων, με τον όγκο πωλήσεων του Ιουνίου να φτάνει τις 6.462 μονάδες, αντιπροσωπεύοντας το 29,4% του συνολικού όγκου πωλήσεων, αποδεικνύοντας την ισχυρή αποδοχή της αγοράς. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο των μαρκών, το OMODA E5, σημείωσε σταθερή πρόοδο στις επιδόσεις του όγκου πωλήσεων κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, σημειώνοντας αύξηση κατά 9,1% από μήνα σε μήνα, θέτοντας γερά θεμέλια για τη νέα ενεργειακή στρατηγική των μαρκών. Μέχρι σήμερα, οι επιδόσεις του όγκου πωλήσεων των μαρκών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024 ήταν ιδιαίτερα ισχυρές, με σωρευτικό όγκο εξαγωγικών πωλήσεων 108.972 μονάδων, μια ετήσια αύξηση 54% σε σύγκριση με το 2023, επιβεβαιώνοντας τη θέση τους ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Ως αναδυόμενα brands, τα OMODA & JAECOO έχουν πετύχει διπλάσια αύξηση στον όγκο πωλήσεων των οχημάτων νέας ενέργειας και των οχημάτων καυσίμων μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, μπαίνοντας σε ταχεία τροχιά ανάπτυξης υψηλής ποιότητας. Όλα αυτά οφείλονται στην ικανότητά τους να παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε διαφορετικές χώρες, αγορές και χρήστες.

Δυναμική ανάπτυξη

Χάρη στην ταχεία και ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης των μαρκών στην ευρωπαϊκή αγορά, οι OMODA & JAECOO πραγματοποίησαν στις αρχές Ιουνίου μια offline τελετή για την πρώτη παρτίδα παραδόσεων μοντέλων στην Ουγγαρία. Τα μοντέλα αυτά θα φτάσουν στο λιμάνι του Koper, φέρνοντας νέες επιλογές οδήγησης στην ουγγρική αγορά. Στη συνέχεια, στις 12 Ιουνίου, οι OMODA & JAECOO πραγματοποίησαν την πρώτη συνέντευξη Τύπου των μαρκών στη Βαρσοβία της Πολωνίας, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη των μαρκών στην Πολωνία και σε ολόκληρη την Ευρώπη και ενισχύοντας την αλληλεπίδραση και τη σύνδεση των OMODA & JAECOO με τους τοπικούς καταναλωτές και συνεργάτες.

Από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου, οι OMODA & JAECOO έκαναν το ντεμπούτο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στο London Tech Week. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο των μαρκών, το OMODA E5, απέσπασε ομόφωνα επαίνους από το κοινό για την κορυφαία στην κατηγορία του έξυπνη διαμόρφωση και την ηλεκτρική του ικανότητα, κερδίζοντας την αναγνώριση της τεχνολογικής δύναμης και της καινοτομίας στον τομέα της νέας ενέργειας. Επιπλέον, οι OMODA & JAECOO πραγματοποίησαν διαδοχικές εμφανίσεις σε μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και άλλες περιοχές, αντιμετωπίζοντας άμεσα τον ανταγωνισμό της παραδοσιακής ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας και επιδεικνύοντας ακλόνητη εμπιστοσύνη στις δικές τους τεχνολογικές δυνατότητες. Αυτές οι εκθέσεις αυτοκινήτου όχι μόνο παρείχαν στα brands  OMODA & JAECOO μια πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τα καινοτόμα μοντέλα τους, αλλά συγκέντρωσαν επίσης σημαντική προσοχή από επαγγελματίες του κλάδου και δυνητικούς πελάτες.

Οι OMODA & JAECOO δημιουργούν Παγκόσμια Δίκτυα

Καθώς οι OMODA & JAECOO συνεχίζουν να αναπτύσσουν την παγκόσμια αγορά, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σύστημα παραγωγής και ένα δίκτυο υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο. Αυτό βασίζεται στη “Στρατηγική 2030” των μαρκών, την οποία θα χρησιμοποιήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά για να επιτύχουν την κάλυψη των μαρκών σε περισσότερες από 60 αγορές και να δημιουργήσουν πάνω από 3.000 τυποποιημένα κανάλια δικτύου.

Η Ισπανία, ως η πρώτη χώρα που έχουν παρουσία οι OMODA & JAECOO στην ΕΕ, έχει λάβει σταθερά θετικές απαντήσεις και υποστήριξη από την κυβέρνηση. Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι μάρκες ανακοίνωσαν το επίσημο λανσάρισμά τους στην Ισπανία. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο, ο πρόεδρος της Ισπανίας, Sánchez, παρακολούθησε τη θεμελίωση του επερχόμενου εργοστασίου αυτοκινήτων των OMODA & JAECOO που θα είναι κορυφαίο παγκοσμίως. Αυτές οι πρωτοβουλίες όχι μόνο ενίσχυσαν τα ερείσματα των OMODA & JAECOO στην Ισπανία, αλλά έθεσαν επίσης στέρεα θεμέλια για την παγκόσμια επέκτασή τους. Οι OMODA έχουν δημιουργήσει 42 καταστήματα στην Ισπανία, καλύπτοντας κεντρικές περιοχές μεγάλων πόλεων, όπως η Βαρκελώνη, παρέχοντας στους τοπικούς καταναλωτές άνετες αγορές οχημάτων και after sales services.

Εκτός από την Ισπανία, η παρουσία των OMODA & JAECOO σε άλλες ευρωπαϊκές περιοχές είναι εξίσου εντυπωσιακή. Επί του παρόντος, οι OMODA & JAECOO έχουν καταλήξει σε στρατηγική συνεργασία με 15 κορυφαίους εμπόρους αυτοκινήτων στην Πολωνία, δημιουργώντας 22 πολυμορφικούς εκθεσιακούς χώρους, με σχέδια επέκτασης σε 30 μέχρι το τέλος του έτους, καλύπτοντας σημαντικές πόλεις όπως η Βαρσοβία, η Κρακοβία, το Κατοβίτσε και το Bydgoszcz. Στην Ιταλία, οι OMODA & JAECOO συνεργάστηκαν επίσης με 30 τοπικούς συνεργάτες εμπόρους αυτοκινήτων για τη δημιουργία πολυμορφικών εκθεσιακών χώρων, καλύπτοντας σημαντικές πόλεις όπως η Ρώμη, το Μιλάνο και το Τορίνο. Επιπλέον, οι OMODA & JAECOO διαθέτουν μια ολοκληρωμένη διάταξη της αλυσίδας εφοδιασμού σε όλη την ευρωπαϊκή περιοχή, διασφαλίζοντας ότι το 98% των απαιτήσεων ανταλλακτικών μπορεί να ικανοποιηθεί γρήγορα, και μέσω εκλεπτυσμένης και ψηφιοποιημένης διαχείρισης, παρέχοντας στους πελάτες γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, οι μάρκες σχεδιάζουν να εισαγάγουν μοντέλα πολλαπλής ισχύος, συμπεριλαμβανομένων βενζινοκίνητων, αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών, για να επιτύχουν πλήρη γκάμα ισχύος και να ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες των τοπικών χρηστών.