Πρεμιέρα για το 4o Olympic Yacht Show

Υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του ΕΟΤ ξεκινά σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην Ολυμπιακή Μαρίνα (Olympic Marine) στο Λαύριο το 4o Olympic Yacht Show, η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα που εστιάζει στην κατηγορία μεσαίων και μεγάλων σκαφών και έχει ήδη εδραιωθεί στον διεθνή χάρτη των μεγάλων yacht events.

Στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 130 σκάφη αναψυχής της premium κατηγορίας, μεταξύ αυτών Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers, ενώ συνολικά θα συμμετάσχουν 90 εκθέτες που εκπροσωπούν πάνω από 400 κορυφαία brands του κλάδου. Τα πολυάριθμα σκάφη ελληνικής ναυπήγησης θα κατέχουν περίοπτη θέση στον χώρο της έκθεσης.

Ο κατάλογος των εκθετών περιλαμβάνει καινούργια ονόματα από την αγορά του yachting, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες για σημαντικές νέες B2B συναντήσεις. Ανάμεσα στις διεθνείς συμμετοχές το παρών θα δώσουν σημαίνοντες παράγοντες του κλάδου, καθώς και αναγνωρισμένοι yacht designers.

Τη διεθνή ταυτότητα της έκθεσης ενισχύει, περαιτέρω, η παρουσία ναυπηγείων από την Βουλγαρία, την Τουρκία και την Λετονία, καθώς και οι πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρεμιέρες σκαφών, όπως αυτή του φημισμένου ναυπηγείου της Technohull που θα παρουσιάσει φέτος το Alpha 40, που αναμένεται να προσελκύσουν το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου του yachting. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.