Αποκάλυψη: Ποια είναι η πιο «αφιλόξενη» Διεύθυνση Μεταφορών στην Αττική;

Μέχρι πρότινος η βασική είδηση στις Διευθύνσεις Μεταφορών των Περιφερειών ήταν το «γρηγορόσημο» για να διεκπαιρεωθούν πιο γρήγορα οι υποθέσεις των πολιτών αλλά και επαγγελματιών ωστόσο η ηλεκτρονική τεχνολογία έχει περιορίσει στο ελάχιστο το συγκεκριμένο φαινόμενο προς όφελος βεβαίως των πολιτών.

Όμως όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr στη Διεύθυνση Μεταφορών Περιστερίου οι πολίτες, οι έμποροι αυτοκινήτων, τα στελέχη των Σχολών Οδηγών αλλά και οι διεκπεραιωτές δεν έχουν κυριολεκτικά πουθενά να ακουμπήσουν τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους για να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν κάποιο επιπλέον έγγραφο καθώς το κτίριο έχει γίνει εντελώς αφιλόξενο για όποιον τον επισκέπεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr στη μεγάλη αίθουσα αναμονής υπήρχε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι όπου οι πολίτες, οι έμποροι αυτοκινήτων, οι διεκπαιραιωτές αλλά και τα στελέχη των Σχολών Οδηγών μπορούσαν να συμπληρώσουν κάποιο έγγραφο ή να ακουμπήσουν τα χαρτιά που προορίζονταν για έλεγχο από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Ωστόσο κάποιο έλαβε την απόφαση να απομακρυνθεί το μεγάλο στρογγυλό τραπέζι από την αίθουσα με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην έχουν κάποιο χώρο ώστε να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν κάποιο έγγραφο.

Βέβαια οι Έλληνες είμαστε πολυμήχανοι ως λαός οπότε και κάποιοι αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν νέου τύπου «τραπεζάκια» (πρώην κάδοι ανακύκλωσης) τα οποία ωστόσο χρησιμοποιούνταν για την ανακύκλωση πλαστικού ή αλουμινένιων κουτιών από αναψυκτικά! Όπως μπορείτε να διακρίνεται οι κάδοι ανακύκλωσης δεν έχουν πλέον σακκούλες περισυλλογής των πλαστικών ή μεταλλικών απορριμμάτων αλλά χρησιμοποιούνται ως «τραπεζάκια» από πολίτες, εμπόρους αυτοκινήτων, διεκπεραιωτές ή στελέχη Σχολών Οδηγών για να μπορέσουν να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν κάποια έγγραφα.

Κάποιοι θέλοντας να ολοκληρώσουν το πρωτοποριακό γραφείο από τους κάδους ανακύκλωσης τοποθέτησαν και μία καρέκλα ανάμεσά τους ώστε να μπορούν να ακουμπούν τα προσωπικά τους αντικείμενα (τσαντάκια, κ.ά.) μέχρι να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν τα έγγραφα που θέλουν να καταθέσουν καθώς επάνω στους κάδους ανακύκλωσης ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος.

Οι εικόνες που δημοσιεύονται αποκλειστικά στο Carandmotor.gr θυμίζουν κάποια υπανάπτυκτη χώρα όπου οι επισκέπτες της Διεύθυνσης Μεταφορών δεν είναι ευπρόσδεκτοι και βέβαια ταλαιπωρούνται αφάνταστα.

Ελπίζουμε όποιος έλαβε την απόφαση της απομάκρυσης του τραπεζιού από την αίθουσα να το ξανασκεφτεί καθώς το κτίριο είναι Δημόσιο και όχι το σπίτι του ώστε να επιλέγει ποιος μπορεί να εισέλθει σε αυτό…