Αυτός είναι ο νέος Head of Public Relations στην Kosmocar

Ένα γνώριμο στέλεχος από τα «παλιά» επέστρεψε στον ελληνικό εισαγωγικό όμιλο Kosmocar ο οποίος αναλαμβάνει σημαντική θέση.

Ο λόγος για τον κ. Ηλία Τσούνη ο οποίος ανέλαβε νέος Head of Public Relations στην Kosmocar και σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr ανέλαβε την συγκεκριμένη θέση αρχές Οκτωβρίου.

Ο κ. Τσούνης ωστόσο κατά το παρελθόν είχε εργαστεί και πάλι στον όμιλος Kosmocar το διάστημα από το 2017 έως και το 2020 ως Sales Advisor με εξειδίκευση στην πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων, στην εξυπηρέτηση πελατών και διαχείριση χρηματοδοτικών προγραμμάτων μέσω της VW Bank, στις πωλήσεις προγραμμάτων Allianz Car Insurace αλλά και στην διαπραγμάτευση για αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Παράλληλα ο κ. Τσούνης κατείχε και αρκετές θέσεις σε Υπουργεία και Οργανισμούς του Δημοσίου μεταξύ των οποίων στο Υπουργείο Ανάπτυξης ως Σύμβουλος Επικοινωνίας αλλά και στον e-ΕΦΚΑ ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας ενώ επίσης έχει διατελέσει και Σύμβουλος Πολιτικής στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και Σύμβουλος στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr ο κ. Τσούνης διακρίνεται για το ήθος και την καλοσύνη του ενώ κατά την προηγούμενη ενασχόλησή του στον όμιλο Kosmocar όλοι οι συνάδελφοί του είχαν εκφραστεί θετικά για το πρόσωπό του.

Ο κ. Τσούνης είναι πτυχιούχος του Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κατέχει και δύο μεταπτυχιακά το ένα από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Brunel University και το άλλο από Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) στην Διοίκηση και τα Οικονονικά αντίστοιχα.