Περίπου 11.000 μέλη του δικτύου αντιπροσώπων της Volkswagen από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην εκδήλωση «Brand Experience 2025», η οποία πραγματοποιείται στο Ντίσελντορφ έως τα τέλη Μαρτίου. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχύσει τους δεσμούς με το δίκτυό της και να δώσει νέα πνοή στο μέλλον της μάρκας Wolfsburg.
Ένα μέλλον θερμικό και ηλεκτρικό
Στην ατζέντα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται η παρουσίαση των στρατηγικών που εφαρμόζει η Volkswagen για να ενισχύσει την ανθεκτικότητά της και να δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες της προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη συνολική εμπειρία. Η εκδήλωση θα επιτρέψει επίσης στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη μελλοντική γκάμα της μάρκας. Είτε πρόκειται για θερμικά, υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα, τα μέλη του δικτύου θα έχουν μια επισκόπηση των δέκα νέων μοντέλων που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα τρία χρόνια.
Φέρνοντας έναν άνεμο αισιοδοξίας στη Volkswagen
«Η δύναμη της Volkswagen βασίζεται σε τρία στοιχεία: Μια ελκυστική προσφορά προϊόντων, μια επωνυμία που εμπνέει συναισθήματα και ένα δίκτυο διανομής με σταθερή αξιοπιστία, σε άμεση επαφή με τους πελάτες μας. Η Volkswagen επιστρέφει! Αυτό είναι το ισχυρό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε κατά τη διάρκεια του φετινού προγράμματος “Brand Experience”. Είναι σημαντικό για τους πελάτες μας να γνωρίζουν ότι στη Volkswagen πνέει ένας άνεμος αισιοδοξίας. Ωστόσο, τα δίκτυα διανομής βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες, τόσο στους εκθεσιακούς χώρους όσο και στα ψηφιακά μέσα. Με αυτή την ιδιότητα, παίζουν καθοριστικό ρόλο», δήλωσε ο Martin Sander, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen, υπεύθυνος για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις υπηρεσίες μετά την πώληση.
Οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αποκλειστικά τα δέκα νέα μοντέλα που θα εμπλουτίσουν τη γκάμα της Volkswagen έως το 2028. Μεταξύ των οχημάτων που παρουσιάζονται είναι το νέο T-Roc και μελλοντικά μοντέλα της σειράς ID. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν μερικά νέα μοντέλα όπως το νέο Tayron. Επιπλέον, πολλά εργαστήρια αφιερωμένα στον σχεδιασμό και τη διανομή προσφέρουν στα μέλη του δικτύου την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν απευθείας με ειδικούς της επωνυμίας.
«Ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων χρειάζεται ένα ισχυρό δίκτυο διανομής εάν θέλει να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους που έχει θέσει για τον εαυτό του. Ο κατασκευαστής και το δίκτυο διανομής του πρέπει να αλληλοϋποστηρίζονται και να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Οι πρώτες μέρες του προγράμματος “Brand Experience” στο Ντίσελντορφ έδειξαν ότι είχαμε όλα τα χαρτιά στα χέρια για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο Martin Sander.